Saturday, February 26, 2011

Bila Seminggu Sebok,Carilah 1 Hari utk Bergembira

Hi semua.! I'm back. Mesti bersawang-sawang kan blog ni. Biasalah, kalu da start midterm,assignment semua,memang macam ni.mula la menganak tirikan semua laman sosial yang ada. hehe. Anyway, pka is sorry sebab melupakan kawan-kawan blogging and I'm promise to read semua post-post kawan-kawan lain yang I xsempat baca sepanjang sibok ni.

Sibok dengan Mid Term and assignments sejak 2 minggu lepas lagi. Hajat nak balik semua I da tolak tepi. Aritu baru terbayang-bayang kalau dapat balik rumah ni,boleh lah buat cupcakes ngan adik2. Tapi apakan daya, keje yang lagi penting masih banyak. Jadi tak dapatlah nak balik umah.Postponed pegi minggu depan.wehee~

Tapi harini I nak cerita sikit yang semalam, Friday 25th February, I sempat la pegi hang out kejap2 ngan kawan2 yang da lame tak jumpe. Bukan I je yang bz.diorang pon bz jugak. So disebabkan semalam semua org macam tak berapa nak busy, kitorang pon curilah masa utk berpoya-poya sebentar. After solat jumaat encik J amik kami kat depan hostel kami, katanya mahu belanja kami karaoke.Wah! Memang excitedlah. Maklumlah,dah lame kot tak pegi.ada la dalam 2minggu tak pegi melawat SuperStar Karaoke, Wangsa Walk tu.Haha. (lama ke 2minggu?)

Kami karaoke agak awal. Dalam pukul 3ptg. Masa tu memang tak ramai org karoks. So kami sampai2 je,terus karoks. Memang bestla,sebab dah lame tak buat mende ni. Apa lagi, 2jam diberi.Menyanyi sampai letihla. Padahal, semua org tengah nak demam. Suara masing-masing kalau bercakap serak semacam.Tapi karok punya pasal,dah tak sakit dah haha. memandangkan kami takde kamera digital semalam,so takdelah gambar2 artis kitorang. :(

After hilang semua suara,kami pon berentilah nyanyi. keluarlah kami dari Wangsa Walk dengan muka puas. Encik J terus membawa kami ke Wahab's.
The Best Cendol in Town
Haa~ Dengar name macam kedai pakcik-pakcik biase je kan.Tapi kedainya ala-ala kopitiam. Memandangkan dia dah tulis The Best Cendol in Town, kami pon ape lagi.Mau makan cendol lah.Tak padan dengan sakit tekak.Hee. Pilihan I, Cendol Pulut.. Kat Johor or Pahang tak penah ag makan cendol pulut. So macam agak jakun lah.wehee~
Ini namanya Rojak.


Selesai sudah makan.Kenyang sudah perut.Petang masih muda.Apa lagi mau buat. Encik J ajak pegi Taman Layang-Layang.Haish,Ujan kot.Katenya takpe.tgok2 aje. Takpela.Sukatilah.Kami ikot aje. Sampai sana, dah tak ujan.layang-layang berterbangan. n saya sangat suka. Mau main,tapi dah lupe cmne nak naik kan.Ingat lagi time kecik-kecik.abah suka buatkan layang-layang guna newspaper.Bila nak main je,abah naikkan dulu.Nanti dah terbang baru la I main.Ngade2kan waktu kecik.ehe.Berenti main layang-layang sebab selalu tersangkot kat tiang letrik. haha.. 
Ok back to cerita semalam, tak main pon layang-layang.Tapi Encik J ckp next time baru main. I and Marinie sangat suke! wee!






Ok.Sampai cini saje update utk kali ni. Mate da ngantok. Ehe. Nite ppl :)








2 comments:

  1. huhuhuuu lamanya tak gi taman layang2! dulu kerap gyls!

    ReplyDelete