Sunday, May 22, 2011

Kartun sgt ker?

Ok. Jam da 4pg. and I still tak tido lagi. And tangan ni pon menggatal lah belek-belek blog sendiri and last2 tertukar plak header baru. Ini semua sebab baca blog Ailyl Rozana yang comel tu. Tetibe nak jugak tukar header. hihi.

Memandangkan I takde muke yg secomel kak Ailyl nak letak kt header tuh, I letakla muka cartoon yang comel ni. Tapi masalahnya, blog I mcm budak tadika pulak. Sebab cartoon all over the blog. Kan? haha

Tp sebab I da nantok. I tdo lah dlu. Sok lusa bru tukar. Hihi. Good Night!

Selamat Datang ke Tadika Cik Syeba.Haha

No comments:

Post a Comment